Gedurende vijf weken lang wordt er in brede zin gewerkt aan gezondheid en welzijn met als doel deze naar een beter en hoger (merk- en meetbaar) niveau te brengen. Het spreekt voor zich, dat de behaalde trainingsresultaten gedurende het onderzoek van zowel de aanvang als de eindmeting persoonlijk met alle deelnemers (één op één) worden geëvalueerd en besproken door het uitvoerende trainingscentrum.

Het vastleggen van begin en eindmeting is niet alleen voor de deelnemers het bewijs dat er in vijf weken training een significante verbetering zal optreden, het is ook het bewijs waarvoor het onderzoek dient. De resultaten (de gemeten waarden, zonder persoonsgegevens) zullen verder worden onderzocht en anoniem beschikbaar worden gesteld aan de Hanze hoge school te Groningen (specialisatie: Sportgezondheid) en aan het Friesland college te Heerenveen (afdeling: CIOS)

Na afloop van het onderzoek, staan de deelnemers voor een keuze … stopt het daar of is de eerste stap gezet naar een betere gezondheid. De keuze is aan u.

Voor alle deelnemers van het onderzoek is er een speciale schriftelijke instapaanbieding bedongen bij het uitvoerende trainingscentrum. Heeft u na het eindgesprek nog geen aanbieding ontvangen, laat het ons dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierbij dan uw naam en uw (inlog) e-mailadres.